Svein - hvem er det?

lydighetsnorge.no

Om Svein av Svein

 

Født og oppvokst i Hurdal, forflyttet med etter hvert til Årnes.

Interessen for hund og lp-sporten kom egentlig tilfeldig under spesielle omstendigheter for 28 år siden.

 

I 1989 anskaffet jeg meg min første hund, det endte opp med ei schæfertispe. Hadde før dette innkjøpet sett lp-konkurranse og ble litt fasinert av det. Første gang jeg entret ringen var vel i 90 eller 91. Deretter ble det mange år som utøver, vel og merke ikke på det nivået som de en er lagleder for nå. Har deltatt med to schæfere, en Briard og til slutt en periode med en Border Collie vi overtok, de to siste kom seg etter hvert opp i elite.

I starten av 2000 tallet engang begynte jeg på dommerutdannelsen og ble autorisert lp-dommer i 2003 mener jeg det var.

 

I 2004 ble jeg lurt til å overta som landslagleder etter Kristin Gudem, det ble 3 interessante og morsomme år inntil Oddgeir Sørmarken overtok.

Før NoM i Lillestrøm 2013 så ble jeg igjen lurt til å ta over vervet som lagleder og har hatt dette siden da.

 

Totalt har jeg fått gleden av å være med på 12 mesterskap, EM, VM og NoM. I tillegg mange samlinger med landslagtroppen. Totalt har det vært over 30 ekvipasjer innom landslaget på de årene jeg har vært med pluss mange flere i troppen.Det har vært og vil forhåpentligvis fortsette å være en interessant jobb, mange fine opplevelser og noen få utfordringer.

Har også fått gleden av å jobbe med rekrutt og talentsamlinger. Dette er egentlig ikke en del av det å være landslagleder, men du verden å morsomt det er å følge med på de nye som kommer opp. Har også hatt gleden av å være med på å starte opp med rekruttsamlinger i nord Norge, det er fint å se at det dukker opp nye lovende ekvipasjer over hele landet.

Har gjennom årene fått bli kjent med masse trivelige folk som også har hund og lp som sin store lidenskap, er et miljø jeg håper en kan få bli en del av i mange år til fremover.

 

© Copyright. All Rights Reserved.