Hege - hvem er det?

lydighetsnorge.no

Om Hege av Hege

 

Født og oppvekst på Prestebakke. Hvis du ikke er lokal kjent i Halden, så ligger Prestebakke 2 mil bak festningen i Halden mot svenskegrensa. Vi hadde alltid hund hjemme, men min første egen hund fikk jeg i 1982. Dette var en blandingshund av Engelsk Setter og Cocker Spaniel.

 

Nå bor jeg i Rakkestad; midt i Østfold. Jeg er gift med Thomas Lindahl, og vi har tre sønner. Jørgen blir 23 i desember. Jonas blir 20 i juni og Jesper blir 17. Av yrke er jeg Adjunkt med opprykk, men årsstudium og påbygg i engelsk. Jeg underviser ved Rakkestad Ungdomsskole.

 

Vi hadde hund helt frem til Jonas ble født. Etter det gikk det til 2006 før vi skaffet en Wheaten Terrier. I 2011 fikk jeg min første Border Colli. Wheaten Terrieren kom jeg opp i klasse tre med, og Border Collien ble min første hund i eliten som det het den gangen.

 

I 2012 ble Snuppa født (hun er en GetWeiler), og hun er min første hund i landslagstroppen. Vår største prestasjon hittil er å få være med på NoM 2017 i Lillestrøm.

 

Jeg synes Lp er kjempe morsomt, og jeg elsker å trene hund. Akkurat nå har jeg en ny Border Collie på gang. Netti er 11 mnd, og en kjempe morsom hund å jobbe med.

Hege gir alt, og er ikke redd for naturkreftene.

Her på det våteste stevnet i 2017: NKK Lillehammer.

 

Nordisk på Lillestrøm 2017

© Copyright. All Rights Reserved.